Referencer

Hilsner fra glade arrangører

 ”Hej Ole. Jeg får kun positive tilbagemeldinger. Flere ville gerne du havde haft tre timer. Det var morsomt, og lærerigt. Hej og god vind fremover.”
Forstander Mary Gøttsche, Danske Diakonhjem, Enggården

 ”Hej Ole. Tusind tak for al vores samarbejde. Kan kun anbefale dig.”
Venlig hilsen, Næstformand Nadia Agger, SLS Hillerød

”Hej Ole. Tak for sidst. Vi havde en rigtig god aften jeg kunne mærke og fornemme at du havde rørt ved nogle ting, som gav stof til eftertanke, ikke kun hos undertegnede, men også mellem mine gæster."
Hilsen Svend Åge, Ørum Aktiv Center

”Et godt og underholdende foredrag.”
Gitte Andrup, Plejehjemmet Irlandsvej

”Hej Ole. Jeg er sekretær på Brøruphus Efterskole. Jeg har fået dig anbefalet gennem Vrigsted Efterskole. Jeg vil høre dig, om du er ledig d…. Håber at høre positivt fra dig."
Med venlig hilsen Mette Kristiansen, Brøruphus Efterskole

”Mange tak for en rigtig god eftermiddag på kildebakken.”
Med venlig hilsen Lis Fabricius Olesen, Velfærd og Sundhed, Sundhedscenter Søndergården

”Jeg vil ikke tøve med at kontakte dig igen, hvis jeg i fremtiden skal lave et arrangement for mine kommende kolleger”
IT-konsulent Rasmus Skjøtt, AFP-Social Personaleforening

”Vi havde i aften foredrag for eleverne om husketeknik med tryllekunstner Ole Larsen. En aften med mange smil og undrende øjne - en aften, hvor eleverne gennem trylleri blev taget ved næsen på en god måde og ikke mindst en aften, hvor vi fik trænet vores hukommelse. Han lavede øvelser med eleverne omkring husketeknik, og han imponerede meget med sin dygtighed.”
Staby Efterskole

”Hej Ole, tak for et fremragende og meget spændende foredrag om husketeknik hos os den 21/10 2015.”
Venlig hilsen Johannes Renleff-Madsen, HK Seniorklub Køge

”Kære Ole! Der har efter dit foredrag været mange positive tilkendegivelser. Du har en sjælden god evne til at fange publikum, hvor de er. Du har entertainer adfærd og virker professionel. Indholdet i dit foredrag var interessant og vedkommende for deltagerne. Du skabte en god stemning, og der var god spørgelyst. Din form var meget vekslende, så det var absolut ikke kedeligt.”
Med venlig hilsen Lizzie Veltzé, Ældre Sagen Midtfyn

”Hej Ole. Mange tak for sidst. Det var en sjov eftermiddag med en noget anderledes indgangsvinkel J. Jeg har haft den opfattelse at mine kollegaer har været yderst tilfreds med dit foredrag.”
Technical Designer Bodil Sørensen, Tresu Group A/S

​“Hej Ole. Tak for sidst, og tak for et meget interessant foredrag om husketeknik, det var virkelig spændende, jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, det er jo dejligt, jeg synes også der var fin “spørgelyst”, alt i alt en super aften. Tak for det Ole.”
Mange hilsener fra klubmester Inge andersen, Sæby Inner Wheel Klub

”Jeg har fået positive tilkendegivelser fra aftenen, så det var dejligt at høre.”
Secretary Eva Garbenfeldt, Smurfit Kappa Danmark

”Jeg har kun hørt positive tilkendegivelser.”
Steen Huusom, Erhvervsklub KGB

”Hej Ole. Tak for sidst. Det var et lærerigt foredrag. Jeg kan stadig huske de 10 ord ved at gå igennem huset.”
Med venlig hilsen Gitte Neve Sørensen, QTS Coordination, Velux A/S

”Hej Ole. Vi var meget begejstret for dit foredrag, som var en god kombination af foredrag og hvor der var flere øvelser, som vi skulle prøve af denne eftermiddag. Det gjorde, at det var nemmere at huske når vi både hørte det og selv var en del af det. Kombinationen af trylleri, husketræning og øvelser fungerer godt.”
Irene Lægaard, Virklund Plejecenter

”Hej Ole, tak for sidst.. jeg har fået masser af gode tilbagemeldinger.”
Venlig hilsen frivilligkoordinator Iben Løvstad, Middelfart Kommune, Ældrecentret Skovgade

”Det var en super hyggelig dag, og der var mange positive bemærkninger under evalueringen af hele kurset, så det er jeg helt overbevist om, at det var en succes – så tusinde tak for hjælpen.”
Klaus Halle Gerschanoff, ​FOA afd. 1 Valby

”Spændende humoristisk og lærerigt foredrag om husketeknikken. Et interessant og lærerigt foredrag.”
Vrå Pensionistforening

”Spændende foredrag.. meget inspirerende”​ 
Sorø Gymnastikefterskole


Ole Larsen har bl.a. holdt fordrag for:

SKAT, VELUX, DONG ENERGY, ÆLDRE SAGEN MIDTFYN, HILLERSLEV HUSHOLDNINGSKREDS, ÆLDRESAGEN ODENSE, HATTING CENTRET, 3F SYDSJÆLLAND, TRESU GROUP, KEMP & LAURITZEN, FOA ESBJERG, TIBNOR A/S, HK KØGE SENIORKLUB, ÆLDRE SAGEN EGTVED, ÆLDRE SAGEN VEJLE, 3L CONSUMER PRODUCTS, ASTRA ZENECA, RUDERSDAL KOMMUNE, SCION DTU A/S, TONICA ELEKTRONIK, ÆLDRE SAGEN FREDERIKSSUND, AKTIVE KVINDER HJØRRING, STATENS SERUM INSTITUT, HADERSLEV KOMMUNE, DAB, BERENDSEN TEXTIL SERVICE A/S, FLÜGGER A/S, SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN ESBJERG, PLEJE OG OMSORG-DISTRIKT 1 ROSLEV, REGION SJÆLLAND, ÆLDRE SAGEN BALLERUP, NEXANS DANMARK, SLS SVENDBORG, REBILD KOMMUNE, KILDEBAKKEN HORSENS, SMURFIT KAPPA DANMARK, AFFALD PLUS, SLS HILLERØD, ERHVERVSKLUB KGB, FOA 1 VALBY, PERSONALEFORENINGEN PÅ TVÆRS-PSYKIATRIENS HUS, QUEEN/KNUD JEPSEN A/S, FIBERLINE COMPOSITES, ØSTER TØRSLEV PENSIONISTFORENING, ÆLDRERÅDET FAXE, HVALSØ SENIORKLUB, MIDTBYENS LOKALCENTRES PERSONALEFORENING ÅRHUS, DIANALUND CENTERFORENING, RÅRUP PENSIONISTFORENING, MARSTAL PENSIONISTFORENING, PLEJEHJEMMET ENGGÅRDEN, VRÅ & OMEGNS PENSIONISTFORENING, MIDDELFART KOMMUNE, FARSØ PENSIONISTFORENING, FRUERING-VITVED FOREDRAGSFORENING, HINNERUP OG OMEGNS PENSIONISTFORENING, BRØRUPHUS EFTERSKOLE, ÆLDRERÅDET LANGELAND, SORØ GYMNASTIKEFTERSKOLE, ÆLDRE SAGEN GREVE, SENIORKLUBBEN DACAPO, PLEJEHJEMMET IRLANDSVEJ, TORSTED SOGNEFORENING, ØRUM AKTIVCENTER, AGRO FOOD PARK-SOCIAL-PERSONALEFORENING, RANDERS KOMMUNE OMR. SYD, PLEJECENTRET ANTVORSKOV, ØRNHØJ SENIORKLUB, STABY EFTERSKOLE, HIMMERLANDSCENTRETS IDRÆTSEFTERSKOLE, IDRÆTSHØJSKOLEN I SØNDERBORG, TØMMERUP FRI- OG EFTERSKOLE, AKTIVITETSCENTER STRUER, VIRKLUND PLEJECENTER, ÆLDRECENTRET ROSENVÆNGET, VENØ EFTERSKOLE, NORDISK FILM TV A/S,  AROS FORSIKRING, HÅNDVÆRKERFORENINGEN I HØRSHOLM OG BOLIGFORENINGEN ØSTERBO

Book et foredrag i dag og lær at huske

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud inden for 24 timer.